Producten Swinre

Boek "De Huns", een spannende roman thriller
De Huns
Synopsis
Drie tijdlijnen komen in één dimensie tot elkaar. Een 5000 jaar oud hunebed in magisch Drenthe herbergt een mysterie. Het boek van predikant Johan Pickardt (1600-1670) verhult het geheim. De legendarische schilder Vincent van Gogh doet tijdens zijn werkbezoek in Nieuw-Amsterdam een ontdekking. De jonge archeoloog Danny de Vries raakt tijdens zijn onderzoek verstrikt in een complot met een verrassende wending.
Ik heb het boek bijna in 1x uitgelezen. De verschillende verhaallijnen maken het spannend en ik kon moeilijk stoppen. En dan de clou. Zeker een aanrader om te lezen!
Karin Witte
Soms zijn dingen onverklaarbaar. Soms kun je het beter zo laten. Maar als je op zoek gaat naar de waarheid, gaat graven in het verleden, dan moet je de gevolgen accepteren. Tijdens zijn vakantie in de rustieke provincie Drenthe doet een jonge archeoloog een mysterieuze ontdekking, een raadsel niet van deze wereld. Een ontdekking die zijn leven drastisch en voorgoed zal veranderen.

Tijd ruimte dimensies spelen een rol in het verhaal. Hoe zou het zijn als je controle hebt over de tijd. Stel dat je het verleden en de toekomst naar je eigen hand kunt zetten. Dingen zijn soms niet zoals ze lijken, zo spelen de aardbevingen in Groningen een rol. De overheid houdt ons voor dat deze worden veroorzaakt door de gasboringen... maar is dat wel zo? Dominee Johan Pickardt is in 1670 in Coevorden aan een natuurlijke dood gestorven en begraven, echter een tot nu toe geheime brief van het Vaticaan onthult een geheel andere lezing.

Het verhaal is gebaseerd op waargebeurde feiten. Het mysterie rond de hunebedden in Drenthe, Predikant Johan Pickardt heeft als eerste deze hunebedden onderzocht en in kaart gebracht. Zijn onderzoek is opgetekend in een boek (Korte Beschrijvinge Van Eenige Vergetene En Verborgene Antiquiteiten). Hierin beschrijft Pickardt o.a. de reuzen, witte wieven en andere mysteries in het magische Drentse landschap.

Schilder Vincent van Gogh is een tijdje in Drenthe op werkbezoek geweest en heeft daar enkele tekeningen en schilderijen gemaakt. In één van deze werken schuilt een tot nu toe onbekend geheim.
CONTACT GEGEVENS
ADRES
Verlengde Hoogeveense Vaart 29
7864 TA ZWINDEREN
TELEFOON
0524 - 29 15 26
KVK
280.41440
BOEKEN BESTELLEN
SOCIAL MEDIA
Facebook